Interieur particulier

Interieur met uitstraling

U heeft een bepaald idee over de inrichting van een ruimte in uw woning, een kastensysteem of een keuken, maar geen idee hoe het uit te voeren? Wij wel. Samen met u gaan we aan de slag met een ontwerp. Daarbij schuwen we technische uitdagingen niet; voor ieder probleem wel een oplossing, is ons motto. Dus wilt u een kast op een volgens u onmogelijke plek in huis? Wij maken hem voor u.


U kunt ons inschakelen voor het maken van een uniek meubelstuk, maar ook voor een compleet project. Wij kunnen voor u inmeten, tekenen, ontwerpen, maken en monteren. U heeft dus altijd maar één aanspreekpunt! Wij denken mee in de gewenste stijl en de stijl van de woning. Van karakteristieke, landelijke stijl tot hypermodern en strak, het kan allemaal.

Om u een idee te geven van wat wij allemaal kunnen nodigen wij u graag uit een kijkje te komen nemen in onze showroom. Op onze locatie in Heelweg laten wij u graag onze passie en vakmanschap zien.

Wandmeubels, keukens, kasten, inbouwkasten, thuiskantoren, badkamers. Zomaar wat voorbeelden wat Rusink Interieur voor u kan betekenen. 

Kijk voor meer projecten bij onze referenties particulier.

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Subdiensten

Referenties

Contactpersonen

Nieuws over deze dienst

  1. 120 jaar Rusink Interieur
  2. Nieuwe collega
  3. Nieuwe zaagmachine
  4. Nieuwe lunchtafel
  5. Rusink bedrijfsfilm