Interieur zakelijk

Scholen, Tandarts, Winkels, Toelevering, Gemeentehuizen, kappers

De representatieve waarde van uw bedrijf wordt in belangrijke mate bepaald door een met zorg gekozen interieurstijl. U wilt uitstralen wie u bent en waar u voor staat en daarbij helpen wij u graag!

 


We leveren oplossingen die voor resultaten zorgen – en dat is meer dan een interieur. Dat zijn je kantoormedewerkers die goed in hun vel zitten. Vrolijke en geïnspireerde leerlingen op een school. Terugkerende klanten in je praktijk. De tevreden cliënten en medewerkers in je zorginstelling. Het gaat uiteindelijk altijd om mensen.

Vorm, functionaliteit en kwaliteit van afwerking zijn daarbij de sleutelbegrippen. Geen standaardwerk en systeembouw, maar een look die helemaal past binnen de huisstijl. Wij kunnen daarin flexibel zijn, zonder dat het ten koste gaat van degelijk vakmanschap. Wij zorgen voor maatwerk zoals u dat wenst.

Hieronder vindt u voorbeelden van zakelijke interieurbouw die door ons zijn uitgevoerd. Denk hierbij aan balies, tafels, werkplekken, complete winkelinrichtingen, etc. Alles op maat.

Dit is slechts een kleine greep uit wat wij hebben gemaakt. Kijk voor meer details naar onze referenties.

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Subdiensten

Referenties

Contactpersonen

Nieuws over deze dienst

  1. 120 jaar Rusink Interieur
  2. Kom je ook naar de Beurs Zorgtotaal 2019!
  3. Beurs MedischOndernemen Live
  4. Zomervakantie!  ...ook wij gaan er even tussenuit!
  5. Nieuwe collega