Zorg en Interieur

Interieur en inrichting in de zorg en zorginstellingen vragen om een goed doordacht concept. Op basis van je wensen/ ideeën en onze adviezen, kunnen wij er samen voor zorgen dat jou zorginstelling wordt voorzien van een kwalitatief en gebruiksvriendelijk hoogstaand interieur waarbij de bewoners centraal staan.

Alle interieur meubelen worden door onze vakmensen zelf geproduceerd. Ook de montage van de complete zorginrichting zullen door onze medewerkers zelf uitgevoerd worden.

Rusink Interieur heeft voor diverse verpleegtehuizen, revalidatiecentra’s en zorginstellingen in samenwerking met interieurarchitecten de complete interieurbouw mogen maken.

Planning en afspraak
Rusink stelt een goede onderlinge communicatie tussen de verschillende samenwerkende partijen centraal. Vaak zijn de verpleegtehuizen nog bewoond tijdens een project en dit vereist een goede planning en afspraken zodat de cliënten geen overlast ondervinden. Rusink Interieur maakt zoveel mogelijk onderdelen in de fabriek klaar, zodat de montage zo min mogelijk overlast ondervind. 

Samen met architecten in de zorginterieurbouw en opdrachtgevers wordt er van gedachten gewisseld over zaken als planning, budget en ontwerpen. 

Wij zijn ons bewust van het belang voor een passende inrichting bij een woon-en verblijfsruimte voor bewoners in de zorg.

 


Hoog laag keukens
Recreatieruimtes in de zorg
Praktijkinrichting 
Ziekenhuizen
Renovatieprojecten

Projectcoördinator Toon Maarssen: "Het prettige aan samenwerken met Rusink Interieur is dat de lijnen kort zijn, zo heb ik tijdens dit project ondervonden. Eigenlijk verliep alles heel voorspoedig. Op het moment dat er een vraag was of we ergens tegenaan liepen werd er ook onmiddellijk voor een oplossing gezorgd. Iedereen is zonder uitzondering erg blij met het eindresultaat, het ziet er prachtig uit en ook de gebruikers zijn erg tevreden over de werkbaarheid."

 

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Referenties

Nieuws over deze dienst

  1. Kom je ook naar de Beurs Zorgtotaal 2019!
  2. Beurs MedischOndernemen Live
  3. VieCuri, hét medisch centrum voor Noord-Limburg
  4. De Wienwei Azora opgeleverd