Zorginstellingen

Interieur en inrichting in de zorg vragen om een goed doordacht concept. Op basis van uw wensen/ ideeën en onze adviezen, kunnen wij er samen voor zorgen dat uw  zorginstelling wordt voorzien van een kwalitatief en ergonomisch hoogstaand interieur waarbij de bewoners centraal staan.


Alle interieur meubelen worden door onze vakmensen zelf geproduceerd. Ook de montage van de complete zorginrichting zullen door onze medewerkers zelf uitgevoerd worden.

Zorginstelling de Wienwei en Antonia in Terborg  zijn onlangs weer in gebruik genomen na een grondige renovatie. Rusink heeft gezorgd voor de kasten, vensterbanken, keukentjes en pantry's, uiteraard allemaal op maat gemaakt. Het fabriceren van hoog/laag werkbladen in ieder gewenste afmeting  hebben wij mogelijk gemaakt. 

Projectcoördinator Toon Maarssen: "Het prettige aan samenwerken met Rusink Interieur is dat de lijnen kort zijn, zo heb ik tijdens dit project ondervonden. Eigenlijk verliep alles heel voorspoedig. Op het moment dat er een vraag was of we ergens tegenaan liepen werd er ook onmiddellijk voor een oplossing gezorgd. Iedereen is zonder uitzondering erg blij met het eindresultaat, het ziet er prachtig uit en ook de gebruikers zijn erg tevreden over de werkbaarheid."

Kijk voor een uitgebreide beschrijving van onze activiteiten binnen de zorg op onze speciale pagina: https://www.rusink.nl/zorginstellingen-en-interieur

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Referenties

Nieuws over deze dienst

  1. Beurs MedischOndernemen Live
  2. VieCuri, hét medisch centrum voor Noord-Limburg
  3. De Wienwei Azora opgeleverd