Over ons

Mensenwerk

Ons team bestaat uit prima geschoolde professionals in de interieurbouw. Als team luisteren we goed naar onze klanten, peilen de klanttevredenheid en verbeteren/innoveren waar nodig is. Wij luisteren, maken en innoveren! 

De ligging van ons bedrijf zegt veel over wie wij zijn; wij houden van een laagdrempelige benadering en een no-nonsense mentaliteit. In ons pand, gelegen tussen de prachtige uitgestrekte weilanden van Heelweg bij Varsseveld kunt u gewoon binnenlopen om te zien hoe wij werken. Het geeft een goed beeld van wat onze vakmensen allemaal kunnen en welke middelen wij daarvoor gebruiken. Wij hebben een zeer modern en uitgebreid machinepark in huis!

Wij praten niet graag over klanten. U bent als klant namelijk onze partner. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen en vertalen die in een voorstel. Samen met u werken we naar een mooi eindproduct toe. Uw inbreng is daarbij onmisbaar. Pas wanneer u tevreden bent zijn wij dat ook. Wij geven geen geld terug, maar zorgen voor tevreden partners. U dus.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een mail via contact, of bel met één van onze telefonistes. U bent van harte welkom bij ons op locatie. Hier laten wij graag zien wat we zoal voor u allemaal kunnen betekenen. 

Tot ziens! 

Wij staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Bekijk hier een introductie filmpje over Rusink Interieur.