Zorg en interieur

"Doordacht, ergonomisch hoogstaand interieur"

Interieur en inrichting in de zorg en zorginstellingen vragen om een goed doordacht concept. Op basis van je wensen/ ideeën en onze adviezen, kunnen wij er samen voor zorgen dat jou zorginstelling wordt voorzien van een kwalitatief en gebruiksvriendelijk hoogstaand interieur waarbij de bewoners centraal staan.


Interieurbouw

Alle interieur meubelen worden door onze vakmensen zelf geproduceerd. Ook de montage van de complete zorginrichting zullen door onze medewerkers zelf uitgevoerd worden.

Rusink Interieur heeft voor diverse verpleegtehuizen, revalidatiecentra’s en zorginstellingen in samenwerking met interieurarchitecten de complete interieurbouw mogen maken.

Planning en afspraak

Rusink stelt een goede onderlinge communicatie tussen de verschillende samenwerkende partijen centraal. Vaak zijn de verpleegtehuizen nog bewoond tijdens een project en dit vereist een goede planning en afspraken zodat de cliënten geen overlast ondervinden. Rusink Interieur maakt zoveel mogelijk onderdelen in de fabriek klaar, zodat de montage zo min mogelijk overlast ondervind. 

Samen met architecten in de zorginterieurbouw en opdrachtgevers wordt er van gedachten gewisseld over zaken als planning, budget en ontwerpen. 

Wij zijn ons bewust van het belang voor een passende inrichting bij een woon-en verblijfsruimte voor bewoners in de zorg.

Geïnteresseerd in Rusink Interieur en advies voor uw zorginstelling? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. 

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Subdiensten

Referenties

Nieuws over deze dienst

  1. Beurs MedischOndernemen Live
  2. Nieuwe lunchtafel